Print Recipe
Arizona rismajskage-portobellosvampe med lun tomatsalsa - blodappelsin/grenadinebouillon
Arizona rismajskage-portobellosvampe med lun tomatsalsa - blodappelsin/grenadinebouillon
Måltid Forretter
Antal personer
Ingredienser
Bagt tomatsalsa
Blodappelsin-grenadine bouillon
Måltid Forretter
Antal personer
Ingredienser
Bagt tomatsalsa
Blodappelsin-grenadine bouillon
Arizona rismajskage-portobellosvampe med lun tomatsalsa - blodappelsin/grenadinebouillon
Instruktioner
Arizona Ris
  1. Alt røres sammen og smages til med salt. Tilsæt den fint hakkede korianderen. Denne masse hviler i 15 min. bages derefter i en blinispande eller en lille pandekagepande med lidt olie på.
Bagt tomatsalsa
  1. Friske tomater skæres i kvarte, presses let fri for noget af tomatsaften.Tilsættes hvidløg. Kommes i en bradepande med lidt olie, salt og stilles ovn ved 180 °C i 30 min. Tages ud hakkes groft og blandes med hakket koriander.
Portobello svampe
  1. svampene renses for stilk og brune lameller, og skæres i kvarte og marineres 10 min i lidt olie med lidt lakridspulver og hakket estragon og mynte. Derefter steges de på en tør meget varm pande.
Blodappelsin-grenadine bouillon
  1. saft, grenadine og karry koges sammen og 2 min efter piskes 2spsk smør heri.
Recipe Notes

arizona

Del denne opskrift

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *