
Antal personer |
|
Ingredienser
Arizona Ris
- 1 kop kogte ris gerne med vilde ris
- majs fra 1 frisk kolbe
- 1 æg
- 1 knsp bagepulver
- 2 spsk smeltet smør
- 1 tsk hakket frisk koriander
Portobello svampe
Blodappelsin-grenadine bouillon
- 1 dl blodappelsinsaft
- 1 dl grenadine
- 1 knsp rød karry
- 2 spsk smør
Ingredienser
Arizona Ris
Portobello svampe
Blodappelsin-grenadine bouillon
|
![]() |
Instruktioner
Arizona Ris
- Alt røres sammen og smages til med salt. Tilsæt den fint hakkede korianderen. Denne masse hviler i 15 min. bages derefter i en blinispande eller en lille pandekagepande med lidt olie på.
Bagt tomatsalsa
- Friske tomater skæres i kvarte, presses let fri for noget af tomatsaften.Tilsættes hvidløg. Kommes i en bradepande med lidt olie, salt og stilles ovn ved 180 °C i 30 min. Tages ud hakkes groft og blandes med hakket koriander.
Portobello svampe
- svampene renses for stilk og brune lameller, og skæres i kvarte og marineres 10 min i lidt olie med lidt lakridspulver og hakket estragon og mynte. Derefter steges de på en tør meget varm pande.
Blodappelsin-grenadine bouillon
- saft, grenadine og karry koges sammen og 2 min efter piskes 2spsk smør heri.
Recipe Notes
Del denne opskrift