Bagt ananas med creme anglaise

Print Recipe
Bagt ananas med creme anglaise
Måltid Dessert
Antal personer
Ingredienser
Creme anglaise
Måltid Dessert
Antal personer
Ingredienser
Creme anglaise
Instruktioner
Bagt ananas m Karamel
  1. Smelt sukker, over svag varme på en pande. lad det karamelisere til det bliver mørkt, gyldnet lige som rav. Tilsæt så vanilje korn, ingefær og anis. Herefter kommes vand på, pas på det ikke bliver for mørk en sirup. Kog det godt i gennem og sæt til side. Skræl ananassen så der ikke er mere brunt på, stik vanilje stængerne igennem så de kommer ud på begge sider. Kom den op i et ovnfast fad og hæl siruppen over. Bag i en forvarmet ovn ved 225 gr. Og bag den ca. en time, den skal være mør og have fået en flot gylden farve. Hæld hele tiden siruppen hen over ananassen med en ske eller lille opøseske. Pas på, ovnen er varm.
Creme anglaise
  1. Varm mælk og fløde op til 60 gr. Pisk blommer og sukker sammen til det skummer. Hæld den varme væde over blommer, mens der piskes kraftigt, hæld tilbage i gryden og lad cremen tykne til ca. 85 gr. Under røring. Dette kan gøres over vandbad, så er det måske lidt nemmere at holde styr på,
Del denne opskrift
 

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *