Antal personer |
|
Ingredienser
Blinis
- 100 hvid chokolade
- 20 g smør
- 30 g æg blomme pasteuriseret
- 20 g rørsukker
- 100 g. æghvide pasteuriseret
- bagepapir
- olie-spray
Appelsinsirup
- Saft af appelsiner
- 4 stk Honning
- 1 spsk rørsukker
- 2 hele stjerneanis
- 2 kanelstænger
- saften fra 1 lime
Mascarponecreme
- 100 g mascarpone
- 1 spsk florsukker
- 1-2 limesaft
- lidt rom
- evt lidt fløde
Tilbehør
Ingredienser
Blinis
Appelsinsirup
Mascarponecreme
Tilbehør
|
|
Instruktioner
Blinis
- Bræk den hvide chokolade i små bidder, smeltes langsomt i vandbad, sammen med smørret, pas på varmen, må absolut ikke blive for varmt. Pisk æg. blommerne med rørsukkeret, hvidt og blankt. Pisk æg. hvider stive. (husk rene og kolde piskeris) Bland den smeltede chokolade/smør masse med de piskede ægblommer, og vend forsigtigt de piskede æghvider i. Sæt massen i portions størrelser på et stk. smurt bagepapir, bages i ca. 200°c varm ovn ca. 8 ti 10 min. Lad dem køle lidt af.
Appelsinsirup
- Pres appelsiner og lime tilsæt krydderi og sukker og honning, Lad det indkoge til sirup. Sigt den og køl lidt den ned.
Mascarponecreme
- Hæld mascarponen i en skål tilsæt flormelis og smag til med rom, evt: lidt fløde, til den er cremet.
Tilbehør
- Mangofrugter skrælles og skæres i små firkanter marineres i rom. Anretning: Anret de bagte blinis midt på en kold tallerken, de marineret frugter ovenpå og toppes op med mascarponecremen pyntes med mynteblade
Del denne opskrift