Cremet fiskesuppe efter torvets udbud

Print Recipe
Cremet fiskesuppe efter torvets udbud:
Instruktioner
Suppe
  1. Kom fiskeskrog i en gryde, skum det omhyggeligt, tilsæt urteresterne fra grøntsagerne, samt krydderier, lad det hele koge igennem 30 min. Rens resten af grøntsagerne og skær dem i tynde strimler, svits dem hurtigt i lidt olie, uden det tager farve. Tilsæt knust hvidløg og lidt safran. Si suppen fint, gerne gennem et klæde, og kog den ind til 1/2-delen. Tilsæt fløden og kog yderligere 10 min. Smag suppen til med salt og frisk kværnet peber. Skær fiskestykkerne i tynde strimler ca. 1/2 x 3 cm. og læg dem i suppen, sammen med grøntsagerne. Lad suppen simre forsigtigt i 2 -3 min.; overfladen må kun skælve. Serveres straks med et godt hvidt flûte
Flûtes:
  1. Gæren udrøres i den lunkne væske, med lidt salt, melet tilsættes og dejen æltes, ca. 5 min, formes til en stor kugle. Hæver ca. 30 min. ved god temp, tildækket. Luften slås ud, og formes til flûtes. Efterhæves ca. 30. min. Ridses, og stryges med æg, bages 20 min. ved 220 °C
Del denne opskrift
 

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *