Filokurv med “Seafood” og pesto

Print Recipe
Filokurv med "Seafood" og pesto
Måltid Fisk
Antal personer
Måltid Fisk
Antal personer
Instruktioner
Filodej
  1. Filodej: skæres i 12 kvadrater på ca. 10x 10 cm. Pensl dem med smeltet smør. Vend en dejplade af dem ned over en alu.form, vend den næste, så spidserne er lidt forskudt i forhold til den første, vend den sidste over så spidserne er "jævnt" fordelt, klap den blidt, pensel ydersiden med smør. Bag dem ca. 15 min. ved 200°c
Underlag i kurv
  1. Gulerødder og knoldselleri skæres i fin BRUNOISE (fine terninger), sauteres i ½ olivenolie og ½ smør til de er møre AL DENTE (stadig med lidt sprødhed og bid i) krydres med salt og peber.
Fiskefyld
  1. Blæksprutter, kammuslinger og rejer, renses og skæres i ca. lige store dele. På en næsten tør, meget hed pande, i et par dråber olivenolie kommes 1 rød & 1 grøn renset frisk chili. Rist fiskestykkerne ca. 2. min. til de skifter farve, konsistens, anrettes på urteblandingen i kurven. Dryppes med pesto saucen.
Pesto
  1. Skyl basilikummen og fjern stilkene, rist pinjekernerne i ovn eller på tør pande, pil hvidløget, riv parmesanen. Kom delene i blenderen, og tilsæt olivenolie lidt ad gangen. Den færdige pesto skal have konsistens som rørt smør.
Del denne opskrift
 

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *