Friske figner med flødeglaserede pærer

Print Recipe
Friske figner med flødeglaserede pærer
Instruktioner
Friske figner
  1. Skræl løg og skær dem i tynde skiver. Svits løg i lidt smør uden det bruner, tilsæt carrypulver, sauter til fedtstoffet er opsuget, tilsæt piskefløden og kog op, lad det simre i ca. 5 min. til fløden er kogt lidt ind. Skær den tørre top af fignerne. Skær lidt af bunden, så de kan stå uden at vælte. Skær forsigtigt kryds i hver figen og klem, så de åbner sig. Stil dem på et ildfast fad. Tryk en skive carpaccio kød ned i hver. Skræl pærerne, skær dem i små tern. Vend dem i flødeblandingen. Hak persillen og bland med flødeblandingen, krydr med salt og peber. Læg en skefuld af den varme pære blanding i hver figen. Bag dem et kort øjeblik, til de er gennemvarme. Serveres straks på et underlag af feldsalat
Dressing
  1. Rens svampene rist dem kraftigt, afkøl dem og bland dem med puré af hindbær. Hindbær puré. Pres de optøede bær gennem en sigte og bind dem sammen med de ristede svampe
Toast melba
  1. Skiver af papirtyndt flutes toastet/tørret ved høj varme i ovnen til det er sprødt.
Del denne opskrift
 

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *