Kryddermuffins med oksefilet/spegeskinke og rødbedekompot

Print Recipe
Kryddermuffins med oksefilet/spegeskinke og rødbedekompot
Måltid Kød
Antal personer
Måltid Kød
Antal personer
Instruktioner
Muffins
  1. Forvarm ovnen på 200°c, smør formene med olie, sigt melet, bagepulver og salt ned i en stor røreskål. I en anden skål pisk æg, mælk og resten af olivenolien, blandes godt sammen. Kom æggeblandingen ned i melblandingen og rør forsigtigt sammen Vend/løft forsigtigt den revne squash, revet ost og de hakkede krydderurter i dejen, det er helt ok at det klumper lidt. Fordel muffinsdejen i formene, de skal fyldes 2/3 op. Sættes derefter i den varme ovn, bages ca. 25 minutter indtil de er hævede og gyldne.
Rødbede compot
  1. Rødbeden skrælles og strimles på den grove side af et rivejern. Balsamico koges ind med en sjat sukker til det tykner let. Afkøles og blandes med rødbedestrimlerne.
Mandelknas
  1. Overhæld mandlerne med lunkent vand, tilsæt salt under omrøring til saltet er opløst. Stil dem til hvile 15 min. Lad mandlerne dryppe af i en sigte. Fordel dem på bagepapir med lidt fedtstof. Bag mandlerne i ovnen, vend dem til fedtstoffet er væk, lad mandlerne køle af, knus dem til knas.
Servering
  1. Muffinen deles og serveres med tynde skiver røget oksefilet og serranoskinke, rødbedecompot og mandelknas
Del denne opskrift
 

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *