Antal personer |
|
Ingredienser
Mammas Jambalays Orginale Cajun
Ingredienser
Mammas Jambalays Orginale Cajun
|
|
Instruktioner
Mammas Jambalays orginal: Cajun
- Varm olien op i en gryde, tilsæt ½-delen af de fintsnittede grønsager, sautér dem i ca. 15 min. skrab den konstant af bunden. Krydder med Creole Seasoning - krydderi Steg derefter den fintskårne skinke og de hakkede hvidløgsfed, ca. 5 min. Derefter tilsættes resten af grøntsagerne og kryddres med salt, tilsæt de afskindede ½ tomater, laurbær, evt. hvidløg , kom øl & vand i, lad det simre godt igennem i ca. 15 min. Tilsæt de ½ cm. skåret pølser. Øg varmen til kogepunkt, kom risene i, lad det koge igennem. Sæt gryden til side i ca. 15 min. Sæt gryden tilbage, og kog igennem i ca. 4 min. Sæt låg på og lad det hvile ca. 10 min. til risene har jævnet suppen. Smages til med div. Creole krydderi. Efter smag. Serveres med majs brød.
Majs brød
- Bland olie og æg tilsæt salt og majsgryn rør det godt, tilsæt mælk og bagepulver, bland det godt. Hæl dejen i i en varm brødform som ikke er for dyb. Bages i 200°c varm ovn ca. 15 – 20 min.
November Rødvin. U.S.A.
- Robertsons Ripe red.
Del denne opskrift