Mamma Jambalays Orginale Cajun

Print Recipe
Mamma Jambalays Originale Cajun
Instruktioner
Mammas Jambalays orginal: Cajun
  1. Varm olien op i en gryde, tilsæt ½-delen af de fintsnittede grønsager, sautér dem i ca. 15 min. skrab den konstant af bunden. Krydder med Creole Seasoning - krydderi Steg derefter den fintskårne skinke og de hakkede hvidløgsfed, ca. 5 min. Derefter tilsættes resten af grøntsagerne og kryddres med salt, tilsæt de afskindede ½ tomater, laurbær, evt. hvidløg , kom øl & vand i, lad det simre godt igennem i ca. 15 min. Tilsæt de ½ cm. skåret pølser. Øg varmen til kogepunkt, kom risene i, lad det koge igennem. Sæt gryden til side i ca. 15 min. Sæt gryden tilbage, og kog igennem i ca. 4 min. Sæt låg på og lad det hvile ca. 10 min. til risene har jævnet suppen. Smages til med div. Creole krydderi. Efter smag. Serveres med majs brød.
Majs brød
  1. Bland olie og æg tilsæt salt og majsgryn rør det godt, tilsæt mælk og bagepulver, bland det godt. Hæl dejen i i en varm brødform som ikke er for dyb. Bages i 200°c varm ovn ca. 15 – 20 min.
November Rødvin. U.S.A.
  1. Robertsons Ripe red.
Del denne opskrift
 

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *