Diverse
Krydder muffins med røget oksefilet/skinke og rødbedecompot
Mammas Jambalays original
dyrekød
Indbagt dyrefilet
Fjerkræ
Andelevermousse med rosiner og tomatcoulis
Balsamicomarineret vildandebryst med pinjekerner
Berberi andebryst
Fasan consommé med hummer samt hummer/fasan lasagne
Honningglaceret andebryst med calvados sauce
Hønsebouillon til consommé
Indbagt andebryst på mandarinleje
Kalkun leverparfait
Kyllingebryst filet med ravioli
Poulardbryst
Stegt perlehønsebryst med andepostej
Struds escalopes med pasta og citronfløde
Unghanebryst i Dijon-sauce
Vagtelbryst med urter i legeret urtefond
Vildandebryst med hyldebær sauce og hybenkompot
Kalvekød
Helstegt kalveculotte med bordelaise
Kalvekam på ben og vintergrøntsager
Kalvemedaillon Oskar med carrycreme
Kalvepaupietter med svampe, spinat og majs
Marineret kalveculotte
Lam
Fårefilet i fedtnet med dampet bulgur
Helstegt lammekrone med glacerede gulerødder
Indbagt lammekam med krydderurter
Lam i porter
Lam med pimentosauce og artiskok og hvidløg
Lammefilet med rosenkål
Lammekam med auberginemousse
Lammesuppe med safran
Oksekød
Bøf i snor med grøntsager
Flamberet peberbøf
Flamberet peberbøf med spinatgratin
Indbagt oksemørbrad med varm kartoffelsalat
Oksemørbrad Provence
Pernodflamberet oksemørbrad
Rødvinsbraiseret oksemørbrad
Tournedos med peberbernaise
Tournedos i godt vinterselskab
Svinekød
Filet mignon Arabica
Helstegt mørbrad med garniture
Indbagt mørbrad med abrikoser og tranebær
Orange mørbrad på sellerigratin bund
Svinemørbrad provencal
Vildt
Dådyrsteg med stegte æbler og korende sauce
Fasanbryst foie gras
Kronhjort med enebærsauce
Kronhjort tyksteg med svampesauce og rodfrugter
Lun vildtpate med Cumberland sauce
Tournedos af dyrefilet
Rosastegt dyrekølle med æble/kastanje sauté
Opdateret: 12-01-2016/HTL