Blommepandekage med mandel sauce: |
|
Mandelsauce: |
|
¼ dl sødmølk ¼ dl. fløde 100 g marcipan 6 æg. blommer (pasteuriserede) 75 g. melis |
Bring mælken + fløden i kog tilsæt den revne marcipan. Pisk æggeblommer
og sukker sammen til det er lyst og skummende. Tag den let afsvalede mælke/marcipan suppe og pisk det i en tynd stråle ned i æggemassen. |
|
|
Pandekage: |
|
90 g. mel
300 g. blommer (friske) 80 g smør |
Vask & skær blommerne i fileter.
Bag ved middel varme. Tag derefter blommepandekagen fra, og hold den lun. Eller den kan tåle at blive opvarmet. |
|
|
Servering og pynt: |
|
syltetøj florsukker |
Hæld lidt lun mandel sauce på en stor varm tallerken, Læg pandekagen i midten. Og drys til sidst lidt florsukker gennem en sigte hen over.
Pynt med lidt striber af syltetøj |