Bagt kokoscreme med lun frugtkompot
Blommepandekage med mandelsauce
Brødbudding med Whisky Sauce
Chokolade- appelsinlagkage
Chokoladekage med kastanjecreme
Chokoladesoufflé med parfait is
Chokoladetallerken med orange og mokka
Citrusfrugt i safranbouillon med kanelparfait
Clafoutis med friske bær og parfait
Cognac is med karamelsauce, mandariner og dadler
Crème brûlé med kaffe
Crepes Suzette (Peter Behrensdorff)
Flamberede figner i marengsrede
Fransk kage med svesker og rosiner
Græskarmousse med krumvafler
Hasselnødkage med efterår
Humle (fromage) Souffle
Indbagt brie med lune bær
Indbagt fransk bondebrie med kompot
Kiwi sorbet med brombær sauce
Klassisk italiensk "kogt fløde"
Kumquatdessert med kokos sauce
Lime marengs tærte
Mandarincreme med kiwi
Mandelrand med softice og frugter
Mandelstegte æbler med kanel og honning
Mandeltærte semifreddo
Marcipanæblekage
Mazarin med ingefær-råcreme, grape og passionsfrugt
Nøddekurv med honning parfait
Omelet en surprise
Pandekage med karry-passionsfrugtis
Pannacotta med lune bær
Porterglaserede figner
Profitroles med citroncreme og chokolade
Pære gratin
Pærer i Marsala
Rubinsteinkage
Soufflé maison Cherry Heering
Soufflépandekage med marinerede jordbær
Sprøde nøddekurve med hindbær mousse
Stegte æbler
Valnøddemousse
Vandbakkelser med ingefær parfaitis og frugtsauce
Æbletærte med marengs
Opdateret: 12-01-2016/HTL