Filet mignion Arabica: |
|
2 stk. svinemørbrad 4 faste julesalat
100 g smør revet muskatnød
persille ½ kop stærk kaffe
Stærk kaffe: 12 g kaffebønner' ½ kop vand. |
Del julesalaten på langs og brun den kort i smør. Dæmp varmen læg låg/folie over og lad den salaten simre i ca. 20
- 25 min.
|
Polenta: |
|
1 l. vand 200 g majsgryn ½ tsk. salt pebermøIIe 25 g smør |
Bring vandet i kog i en tykbundet gryde. Drys lidt efter lidt majsgryn i, og rør hele tiden med en grydeske. Gryden skal koge ved svag varme i ca. 15 min. under omrøring så det ikke brænder på. (Pas på det bobler og sprøjter en del) Smør ,salt og peber tilsættes med mod slutningen af kogetiden. |
|
|