|
|||||
|
|||||
Fragilite bund: |
|||||
4 æggehvider 50 gr. Smuttede hakkede mandler.
|
Æggehviderne piskes hvide med sukkeret og de
vendes forsigtigt med de hakkede mandler. |
||||
|
|||||
Creme: |
|
||||
2 spsk. Sukker
1 tsk. Kaffepulver 2,5 dl. Fløde
50 gr Smør
frugt sprut/hyldeblomstsaft |
Pisk æggeblommer med sukker og vanillie sukker
Mælken varmes op til kogepunktet og køles lidt af og pisk smørret heri. Herefter vendes mælkesmør massen med æggemassen når denne masse er helt kold vendes den med den let piskede fløde.
Læg nu bunden på et fad og kom mocca massen på, kom herefter et låg på og drys med flormelis lige før servering.
Skræl og skyld den frugt du ønsker og skær dem
i passende stykker så de er klar til servering. |
||||
Hindbær coulis: |
|||||
Hindbær sukker |
Kom frosne hindbær op i en gryde tilsæt lidt
sukker og en smule vand og kog det op. Sigt |
||||
|
|
||||
Chokolade slør: |
|
||||
|
Smelt chokoladen over vandbad ved svag varme og ha' en kølig plade klar med bage papir. Kom chokolade op i en sprøjte pose eller brug en gaffel. Og tegn cirkler der hænger sammen på bagepapiret en til hver person. Lav hellere lidt ekstra de kan godt gå i stykker. De skal retur på køl, og når de har sat sig, kan du opbevare dem på frost mellem bagepapir i en lukket beholder. |
||||
|
|
||||
Kirsten Enemark 6 dec 2012 |
|||||
Anretning. Jeg viser jer hvordan jeg havde tænkt mig. Ellers så overrask mig©>
|
|||||
|
|||||
|
|||||
|
|
||||
|
|
||||
|
|||||
|
|
||||
|
|||||
|
|