Rabarber Trifli

Rabarber

sukker

vanilie

makroner

 

Skyl rabarberne og lav 6 lange strimler til chips.

Resten skæres i mindre stykker og koges møre i sukkerlage med vanilie , hak
makronerne groft

 

Rabarber chips: De 6 lange strimler dyppes i sukkerlagen og bages sprøde i ovn.

 

 

Vanilie creme

250 gr. mælk

2 æggeblommer,

2spsk sukker

1 spsk maizenamel

½ stang vanilie eller vanilie sukker

 

piskefløde

Kog mælk op med vanilie og sukker og leger med æggeblommer
og tilsæt maizena til den passende konsistens, kom på køl og pisk
den under nedkøling

 

 

 

 

Pisk fløden til skum, kom begge ting i sprøjte poser.

 

 

Anretning

 

Drys med makroner på tallerknen og lav 2 til 3 æg med rabarber
kompot og dup med creme og flødeskum. Pynt med mynte og evt.
rabarber chip.

 

 

 

Kirsten Enemark 08sep2011