|
||
|
||
10-12 kager
|
||
|
En friand er en lille populær kage med mandelmel/hasselnøddemel og flormelis. |
|
Friand |
|
|
250
gr. solbær |
Varm ovnen op til 200 gr. Smelt smørret i en gryde. |
|
|
|
|
Nougat knas |
|
|
Hasselnødder Sukker |
Kom sukker på en pande og smelt det med lidt smør |
|
|
||
Chokolade tvill. |
|
|
chokolade |
Smelt begge dine chokolader i vandbad, kom en bradepande eller andet, der er glat, på frost . Kom et stykke bagepapir på og lav så et mønster, der hænger sammen med en ske eller en gaffel. Kom dem tilbage på frost og lad dem hærde. |
|
Solbærkompot. |
||
Solbær maizena |
Kom
solbær op i en gryde og tilsæt sukker, varm det stille op og jævn med den
maizena. Tag gryden af varmen og gem til anretning. |
|
|
||
|
||
Kirsten Enemark 8okt2015 |
||
|
||
|
||
|
||
|
||
|
|
|
|
|
|
|
||
|
|
|
|
||
|
|