Videre til indhold

Nordsjællands Gastronomiske Forening

  • HJEM
  • OPSKRIFTER
    • Forretter, supper mm.
      • Oversigt
    • Fisk
      • Oversigt
    • Kød
      • Oversigt
    • Desserter
      • Oversigt
    • Peters & Kirstens Kogebog
  • GALLERI
    • Appetitvækkere
    • Gastronomiske perler
  • NYHEDER
  • OM OS
    • Om NGF
    • Historie
    • Om kokken
    • FAQs
  • KONTAKT

Ingrediens Archives:

Blommepandekage med mandelsauce

Leave a comment on Blommepandekage med mandelsauce

Andebryst med kokosris

Leave a comment on Andebryst med kokosris

Friske figner med flødeglaserede pærer

Leave a comment on Friske figner med flødeglaserede pærer

Den stærke fiskesuppe med vinterurter, nybagte boller og aioli

Leave a comment on Den stærke fiskesuppe med vinterurter, nybagte boller og aioli

Bouillabaisse a la F.O.F.

Leave a comment on Bouillabaisse a la F.O.F.

Cremet fiskesuppe efter torvets udbud

Leave a comment on Cremet fiskesuppe efter torvets udbud

Artiskoksoufflé med butterdejsgitter:

Leave a comment on Artiskoksoufflé med butterdejsgitter:

Letrøget andebryst med grønne tomater, peberrod, mandler og karse.

Leave a comment on Letrøget andebryst med grønne tomater, peberrod, mandler og karse.

Seneste indlæg

  • Mødedatoer sæson 2020-21
  • Blommepandekage med mandelsauce
  • Andebryst med kokosris
  • Blinis med appelsinsirup og mascarponecreme
  • Andelevermousse med rosiner & tomatcoulis

Seneste kommentarer

    Arkiver

    • maj 2016

    Kategorier

    • Nyheder
    • Desserter
    • Kød
    • Fisk
    • Forretter
    Nordsjællands Gastronomiske Forening, Proudly powered by WordPress.