Videre til indhold
Nordsjællands Gastronomiske Forening
HJEM
OPSKRIFTER
OPSKRIFTER
Forretter, supper mm.
Forretter, supper mm.
Oversigt
Fisk
Fisk
Oversigt
Kød
Kød
Oversigt
Desserter
Desserter
Oversigt
Peters & Kirstens Kogebog
GALLERI
GALLERI
Appetitvækkere
Gastronomiske perler
NYHEDER
OM OS
OM OS
Om NGF
Historie
Om kokken
FAQs
KONTAKT
More
Back
Ingrediens Archives:
Blommepandekage med mandelsauce
Andebryst med kokosris
Friske figner med flødeglaserede pærer
Den stærke fiskesuppe med vinterurter, nybagte boller og aioli
Bouillabaisse a la F.O.F.
Cremet fiskesuppe efter torvets udbud
Artiskoksoufflé med butterdejsgitter:
Letrøget andebryst med grønne tomater, peberrod, mandler og karse.